Wie zijn wij

Tuincentrum Rokkeveen

Wie zijn wij

Tuinaanleg RokkeveenTuincentrum Rokkeveen is veel meer dan een tuincentrum alleen. Want als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij ook gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Dat doen we al meer dan dertig jaar. We waren destijds de eerste in Zoetermeer. In deze periode is Tuincentrum Rokkeveen uitgegroeid tot het vertrouwde gezicht van de hele regio. Onder leiding van tuinexpert René Spaan verzorgen wij jaarlijks de aanleg en het onderhoud van honderden tuinen. Kom langs en ervaar het echte tuingevoel in onze showtuin, compleet met sierbestrating. Met 2000m2 de grootste presentatie van de regio.

In al die jaren zijn er steeds meer mensen bij ons gekomen voor de mooiste tuinen en sierbestrating. Verschillende mensen met allemaal dezelfde vraag: Heeft u ook iets tegen dat vervelende onkruid?

Omdat de vraag naar onkruidverwijdering toenam en het mensen vaak op onvoorziene hoge extra kosten joeg, heeft Tuincentrum Rokkeveen een servicecontract ontwikkeld. Dankzij onze periodieke milieuvriendelijke behandelingen, zorgt Rokkeveen ervoor dat uw bestrating en terrassen onkruidvrij worden en blijven. Met ons servicecontract garanderen wij 1 jaar lang een onkruidvrij terras. En er zijn nog meer voordelen. U weet waar u aan toe bent dus geen onvoorziene hoge kosten. U bent gevrijwaard van onkruid verwijderen. U hoeft niet thuis te blijven als wij uw tuin komen doen. Onverwacht visite? Uw tuin ziet er prima uit!

Professioneel

Onkruid verwijderen is voor veel mensen een belangrijke service. Die bieden wij uitsluitend aan met onze eigen vakmensen. We werken met de nieuwste, professionele apparatuur. Ons team bestaat stuk voor stuk uit enthousiaste mensen die hun vak verstaan. We behandelen uw tuin milieuvriendelijk en met liefde voor het buitenleven. Tuinen zijn ons leven!

Tuincentrum RokkeveenAlle soorten tuinen

Wij behandelen iedere voor- en achtertuin, elke soort en maat en bestrating. Wij denken graag met u mee en dankzij onze jarenlange ervaring geven we u graag gratis advies hoe de bestrating om uw huis het beste onkruidvrij te maken is. Je kunt altijd op onkruid-verwijderen rekenen. Wij hebben een 48-uurs service. Groeit er tussen de behandelingen door toch onkruid? Bel ons dan voor een extra behandeling. Uiteraard gratis!

Zoetermeer en omstreken

Wij werken nu nog alleen in Zoetermeer en omstreken.

Wilt u weten wat wij nog meer doen?

Download dan nu onze brochure om uw tuin net dat beetje extra aandacht te geven!